KVALME


Kvalme er et af de problemer, der opleves værst for den, der er ramt af det. Vi hører ofte patienter sige, at det er værre end smerter, for det er langt sværere at leve med kvalme, end med (moderate) smerter. Er man først kvalm, er der ikke rum for så meget andet.

Kvalme

Vi har mange kvinder for deres svangerskabskvalme med klassisk, kinesisk akupunktur. Som oftest viser effekten af behandlingen sig efter 3-5 behandlinger, hvorfor vi sælger denne behandling som en pakkeløsning med rabat for 6 behandlinger.

Behandlingen er enkel, og er uskadelig for barnet/fosteret (alle akupunktur punkter der er regnet for at være farlige for gravide, undgås).

Kvalme ved kræftbehandling

Behandling for kræft betyder ofte, at man skal have cellegift (cytostatika). Og den gør en tit meget kvalm.
 
Vi har haft patienter i klinikken der har været så kvalme, at de har haft en følgeperson med de første gange, og knapt været i stand til at fortælle de mest elementære ting, som sit navn. Efter få behandlinger er de kommet alene, og har været klare i blikket, og har kunnet fortælle om tilbagevendt madlyst og energi til at gøre andet end blot at tænke på, ikke at kaste op …
 

Generel kvalme

Kvalme er et uvelkomment følge til mange tilstande, som maveproblemer, overgangsalder-gener, samt stramme muskler rundt hoved og hals.
 
I sådanne tilfælde behandles grundproblemet og kvalmen parallelt. 
 
Du kan læse mere om behandling med klassisk, kinesisk akupunktur her.
 
Du kan læse mere om triggerpunkt-behandling, som vi bruger ved stramme muskler, her.
Hvis ønskelig, kan behandlingen også kombineres med kraniosakralterapi.
Top