ØRESUSEN


Øresusen (tinnitus) er defineret som en lyd man hører, uden at der er en ydre lydkilde, og uden at man er forvirret eller hallucineret. Øresusen kan være meget plagsomt, og det er ikke uvanlig at patienter bliver meget trætte af at leve med det.

Vi har lang - og god - erfaring i at fjerne sådanne gener hos vores patienter. Den bedste effekt opnås hvis øresusen helt eller delvis er forårsaget af spændinger omkring hoved og hals.

Standard behandling i klinikken er:

I tillæg:

  • behandler vi med klassisk akupunktur, ud fra en samtale, hvor vi kortlægger de symptomer og plager du har, ud over øresusen, fx kvalme, svimmelhed, mavesmerter, søvnproblemer, eller

  • triggerpunktbehandling kan også kombineres med kraniosakralterapi, fordi denne behandlingsformen specielt påvirker knoglerne i hovedet, og laver bedre forhold for hjernenerverne der skal passere ud af kraniet på en - i udgangspunktet - ret begrænset plads. Den 11. hjernenerven har som sin eneste opgave at den styrer de to muskler m. trapezius og m. sternocleidomastoideus. Begge de her muskler er tit med på at give øresusen, så det at få lavet lidt bedre plads til nerven, vil kunne have meget at sige for den her type plager.

Du kan læse mere om behandling med klassisk, kinesisk akupunktur her.

 

Top