KURSUS


Tilbagemelding fra begejstrede kursusdeltagere:

 

"Tak for super kursus i sidste uge. Fantastisk med input til nye behandlingsmetoder i ens hverdag."

"Triggerpunktakupunktur baseret på medicinsk forskning. Mere effektiv smertebehandling med akupunktur skal man lede længe efter."

"Jeg vil på det varmeste anbefale jeres kurser."

 

Kursus i smertebehandling            

Vigdis Lysne og Bruno Aamo er oprindeligt uddannede sygeplejersker, og er siden uddannede og certificerede i traditionel kinesisk akupunktur fra China Bejing Acupuncture Traning Centre (Basic og Advanced Course), Bejing.

Moderne triggerpunkt akupunktur lærte de ved Nordisk Akupunkturhøgskole, Oslo. Fra 1998 drev de Tromsø Akupunkturklinik i Norge, en klinik med 50000 konsultationer gennem mere end 14 år. Klinikkens succes’ skyldes de gode resultater med kroniske ogakutte smerter. Fra 2012 har de drevet Origo Akupunktur ApS i Skanderborg, hvor de også underviser i triggerpunkter og dry needle teknikker.
 
Myofascielle triggerpunkter
Myofasceillle triggerpunkter er den hyppigste årsag til smerter i bevægelsesapparatet (nakke, ryg, skulder, hovedpine etc.). De skyldes dysfunktionelle muskler, forårsaget af traumer eller overbelastning. Uden skader, ingen triggerpunkter. Triggerpunktakupunktur er ikke blot "symptombehandling" som kun giver midlertidig smertelindring, behandlingen deaktiverer aktiverede muskelfibre og fjerner smerterne.


Triggerpunktbehandling er baseret på forskningen af de amerikanske læger Prof. Dr. Janet Travell og Dr. David Simons og kræver gode kundskaber i anatomi.

Alle kursus giver grundig indføring i triggerpunkternes fysiologi, samt anatomien i den aktuelle del af kroppen. Der vil være undervisning i praktisk dry needeling teknik, og deltagere får prøvet ud teknikkerne (på hinanden). Man skal derfor være forberedt på at lade sig behandle i løbet af kursusdagen. Kurserne er åbne for alle, men for at lære nåleteknik, skal man være godkendt som akupunktør.

Kurserne giver RAB-points.

 

Praktisk information

 

Kursus med tema nakke, hoved, skulder: onsdag 6. marts 2019

Sted:  Nis Petersens Vej 5, Skanderborg.    
Tid: kl 9.00 - 15.30. Frokost ca. kl. 12 - 13.
Kontakt: tlf.: 25 23 23 26, info@origoakupunktur.dk
 
Pris er kr. 1300, inklusive frokost som vi forbereder/spiser sammen.

 

Vi arrangerer også kursus på opfordring - minimum 5 deltager, eller kr 6500 kr per kursusdag. Tag kontakt hvis du og dine kolleger er interesseret i et kursus, så finder vi en tid og et tema!

 

For annoncerede kursus gælder at man tilmelder sig ved at indbetale deltagerafgift (kontakt os for kontonummer). De 10 første som betaler deltagerafgift reserveres plads. Seminaret gennemføres hvis der er minimum 5 deltagere.
Praktik

Praktik i klinikken hos en kollega godkendes af PA som (deler af) de kursustimer man hvert år skal ha for
at opretholde medlemskab.

Akupunktører der har deltaget på mindst et af vores kursus vil kunne ha kikkepraktik hos os i klinikken
efter nærmere aftale.

Pris: gratis hvis du har været på kursus hos os indenfor det sidste år. Hvis ikke: kr 80 per time.
Kontakt: tlf.: 25 23 23 26, info@origoakupunktur.dk

 

KLINIKINFO


KONTAKT OS

BOOK TID

Top