REFERENCER


Følg os på Facebook, og fortæl gerne om dine oplevelser med os. 

 

Du kan også finde tilbagemeldinger om vores arbejde på trustpilot, og du er selvsagt meget velkommen til at skrive din anmeldelse der. 

Tidligere referencer:

 
01/02/2015 Lene Vilholdt - hælspore
HÆLSPORE : jeg har i nu 4 år til tider været igennem et smertehelvede da jeg på min tidl. arbejdsplads fik mig en hælspore. Jeg har ofret rigtig mange penge på sko, indlæg og forskellig såler. jeg har utallige gange gået på tæer eller på siden, grædt mig selv i søvn når det dunkede i fødderne, da alt virkede uoverskuelig og ligemeget hvad jeg gjorde var der ingenting der hjalp. På sygehuset fik jeg det råd at jeg skulle finde et andet arbejde og sætte mig ned i ca. 3 år og så var der en chance, da de ikke opererer mere. Bandagisten sagde at de kunne måske afhjælpe smerterne LIDT ved hjælp af indlæg, og hvor mange der skulle laves kom an på mine sko.....
 

Ved et tilfælde falder jeg over et indlæg på facebook, hvor ORIGO bliver anbefalet. jeg var desperat og ringer dagen efter, kommer til med det Ved et tilfælde falder jeg over et indlæg på facebook, hvor ORIGO bliver anbefalet. jeg var desperat og ringer dagen efter, kommer til med det samme, og jeg havde rigtig ondt den dag. Jeg møder en utrolig rar og lyttende mand .. Bruno... han sagde at han kunne hjælpe mig med smerterne, men at jeg skulle forberede mig på der måske skulle en del behandlinger til da jeg havde gået med det så længe. Han gav sig god tid til at forklare hvad forskellen er på alm. akupunktur og trigger som de benytter. Uha op på briksen, og jeg skal lige hilse og sige at jeg kunne mærke nålene, men ikke engang et sekund, med det resultat at alle mine smerter var forduftet, jeg var chokeret. Smerterne kom igen dagen efter, men det havde han sagt de ville og at jeg ville være øm, ja tak jeg har nu fået ca. 10 behandlinger ialt med ca. 3-4 dage imellem og har været stort set smertefri i nu 14 dage. forskellen på før og nu er at før når smerterne først var der så slap de ikke igen, og nu er de væk samme dag . jeg kan ikke takke ORIGO og Bruno nok. Vi har nu lavet den aftale at hvis smerterne kommer igen og varer mere end 2 dage kommer jeg igen og får en behandling. Husk og lyt til hans anbefalinger mht. belastning af fødderne og mærk selv hvilke sko der er bedst.
 
De får de bedste anbefalinger: kan ikke beskrive følelsen af pludselig at kunne stå i kø i et supermarked uden at få ondt. Hvis nogen har spørgsmål eller er i tvivl står jeg gerne til rådighed for yderligere oplysninger.
Mvh. Lene Vilholdt: lenevilholdt@hotmail.com

 
11/10/2014 Lars Dall Carlsen - Guldmedalje - for behandling ved Origo.

Som elitesvømmer fik jeg kun et par uger før et stort mesterskab pludselig kraftige smerter i lænden og var ude af stand til at træne i 8 dage, hvilket var på et særdeles uheldigt tidspunkt. Efter at have hørt om gode erfaringer fra andre, fik jeg en akut tid og behandling hos Origo v/Bruno og Vigdis. Straks efter første behandling var smerterne aftaget og efter yderligere to behandlinger indenfor samme uge, kunne jeg igen træne igennem. Ugen efter deltog jeg uden problemer ved de Jyske Mesterskaber og vandt Guld - helt uden smerter. En stor tak for hjælpen og jeg kan kun anbefale andre at prøve denne behandlingsform.

 
10/13/2014 Ståle Johnsen - Nakke/skulder smerter. Takk til Bruno!

Etter nesten ett år med smerter i nakke/skulder regionen, og behandling hos naprapat, manuel terapaut, tradisjonell akupunktur, tok jeg turen til Danmark.

Bakgrunnen var flere positive opplevelser mens Bruno og Vigdis hadde praksis i Tromsø. Til tross for mitt begrensede tidsvindu, klarte Bruno i løpet av 24 timer å kraftig redusere mine smerter og gi meg tilbake mesteparten av bevegeligheten som hadde vært begrenset i flere måneder. Har fremdeles antydning til smerter/ubehag, men har planer om å returnere for å bli kvitt resten, og da sette av mer tid for skikkelig behandling over flere dager.

Atter en gang takk for hjelpen Bruno. Dere er savnet i Tromsø!

 
09/05/2014 Dorthe Hinze Lund, www.artandbatik.com - En krop som en totalt spændt flitsbue

En krop som en totalt spændt flitsbue Det er en HELT FANTASTISK behandlingsform Bruno og Vigdis kan som er uovertruffen mod smerter og 'overspændte' muskler - jeg har nu fået en del behandlinger og er p vej ud af et mangeårigt smertehelvede - nu med uden de daglige hovedpiner, absolut bedre nakke og ryggen begynder også at slipe de mange kroniske spændinger - hvis bare alle m kroniske smerter ville forsøge tror på der er en vej ud på den anden side og et nyt liv uden smerter vil dukke op - DEN dag vil jeg føle mig let som en engel prøv det

 
01/23/2014 Torben Wallner - Lyskensmerter

Fik en rigtig grim lyskenskade, med smerter i hofte, ben og mave. Bruno fik hurtigt lokaliseret at den egentlige årsag til smerterne var en eller anden aduktor (eller lignende) Efter flere behandlinger, efterfulgt af strækøvelser, er der klare forbedringer. Nu er jeg stort set smertefri, og kan komme i gang med genoptræning af området.

Kan varmt anbefales.

 
01/21/2014 Lote Vibe - Piskesmæld i nakken

Efter ganske få behandlinger med Triggerpunkts-akupunktur er jeg blevet min hovedpine kvit. Jeg pådrog mig et piskesmæld for flere år i siden og er for første gang helt smertefri i nakke og hovede. Hvor er det skønt

 
10/31/2013 Michael Boeriis - Kan igen dyrke min karate

Efter mange behandlinger med massage - spise piller osv mod de smerter, jeg havde i min højre arm / skulder, men uden resultat, søgte jeg efter en anden behandling og fandt ORIGO. Efter 3 behandlinger, kunne jeg tage min laptop op af tasken - holde om mælke kartonen, uden svie og smerter. Ja styrken kom hurtigt tilbage i armen, da det ikke længere var forbundet med smerter at bevæge den. Jeg kan nu dyrke min Karate og vandski uden problemer.

 
03/06/2013 Hege Klingenberg - Hjelp for nakkesmerter

TUSEN TAKK til BRUNO AAMO og hans triggerpunktakupunktur for all hjelp æ fikk for min smertefulle nakke i fireårs perioden 2004 - 2008, vet ikke hva jeg skulle gjort uten.

MASSE LYKKE TIL VIDERE I DANMARK!

 
01/31/2013 Pia Pedresen - Klassisk akupunktur

Tusinde tak til Vigdis og Bruno for super god behandling. Efter 6 mdr. med nældefeber, uden ændring og opgivet af det almindelige system, skulle der prøves noget andet. 5 behandlinger med klassisk kinesisk akupunktur og en klar forbedring. Nedsatte symptomer og en stærk nedgang i medicinering.

Mine bedste anbefalinger også til andet end smertebehandling.

 
01/15/2013 Wenche Larsen - Smertefri!

Jeg blev hurtig af med mine mangeårige smerter efter at jeg begynte at gå til Vigdis og Bruno i Origo Akupunktur. Ikke meget udenomssnak der: man ønskes blidt velkommen, men så er det ret i behandling, og de går så ret på sag at man kan gå ud kort tid efter med reducerede smerter! Det er intet mindre end imponerende. Nu har jeg haft 12 behandlinger, og 20 års smerter er en saga blot.. Hvad skal man sige - efter alle de år med træning, knækning og øvelser til ingen nytte.

 
12/21/2012 Kirsten Magnusson - Smertebehandling

I 12 år har jeg haft smerter i nakke, skulder, skulderblad, lænd og balle i højre side. Jeg har gået til rheumatolog, kiropraktor, zoneterapi, massage, manuel medicin, fysioterapi mm. I sommer læste jeg en annonce om Origo Akupunktur og besluttet at prøve det som sidste udvej. I efteråret har Bruno behandlet mig, og jeg har mange dage uden smerter. I følge Bruno er jeg et vanskelig tilfælde, og han behandler mig stadig. Jeg er meget taknemlig over hans store indsats, og der er bedring for hver gang, så det har været meget tilfredsstillend!

 
11/27/2012 Ann - Super resultat, professionelle fagfolk

Min musearm havde plaget mig i mere end et år (og jeg havde haft en mængde fysio-timer uden at det hjalp det mindste) da jeg gik til Origo Akupunktur for at få hjælp. Og det fik jeg skam! Efter 9 behandlinger er alle smerter borte. Anbefales!

 
11/15/2012 Grethe - Tak for at jeg blev af med min bøkkenløsning!

Min bækkenløsning plagede mig meget både før og efter at min søn blev født. Legen sagde det kun var hormoner, og at jeg skulle leve med smerterne. Vigdis i Origo Akupunktur forklarede mig hvordan hormonerne laver de slappe ledbånd, men at det er de stramme muskler der giver smerterne. Efter 7 behandlinger er alle mine plager borte, og jeg kan over i købet spille bold med min søn udendørs - det kunde jeg ikke tidligere! Jeg skulle bare ønske jeg hadde gået dit tidligere, så havde jeg kunnet gøre mere sammen med min søn i hans første år! Anbefales alle der har bækkenløsning.

 
10/18/2012  Rasmus - Hjælp for frozen shoulder

Min skulder stivnet fuldstnædigt til på foråret og min lege fortalte mig at det var frozen shoulder. Da jeg havde været til en lang række fysio uden at det hjalp noget som helst, sagde han at det nok skulle gå over af sig selv i løbet af de næste 6 måneder.. Det var godt nok så ondt at jeg ikke kunne sove om natten, få på mine klæder selv til morgenen og i det hele taget holde det ud! Et halvt år sådan virket ikke direkte forlokkende! Jeg tog derfor kontakt med Origo akupunktur fordi jeg havde fåt dem varmt anbefalet af en ven, og allerede efter første behandling blev musklerne løst op og smerterne betydelig lindret. Efter 5 besøg var der bare lidt nedsat bevægelighed og nogle små smerter tilbage. Efter 10 behandlinger passer jeg igjen mit arbejde og spiller igen tennis uden problemer af noget slag. Tak for at jeg slap for 6 måneder med det helvede min lege foreslog som ”behandling”!

 
10/09/2012 Henning Jensen - Mange tak for hjælpen

Startede på triggerpunkt akupunktur med den indstilling at det sikkert ikke virkede. Inden 1. behandling, havde jeg voldsomme smerter i lænden og store problemer med at rejse el. sætte mig. Efter de første 3 nåle, var jeg stadig øm, men mobil. Efter yderligere 3 behandlinger var alle smerter væk og jeg kan igen træne Aikido m. høje kast og rullefald, helt uden problemer med ryggen. En stor tak til Bruno for en yderst kompetent og virksom behandling.

Mine bedste anbefalinger.

Henning

 
06/29/2012 Geir Arne Paulsen   -  Økt livskvalitet med akupunktur

Jeg har i lang tid vært plaget med smerter i ryg, hals og hode, og jeg kan bekræfte at smertebehandling med akupunktur er virkningsfuld, og den har forbedret min livskvalitet betydelig. Uten den smertebehandling ville jeg være sengeliggende det meste av tiden, og hadde i lang tid behov for regelmessig behandling for å holde meg ute av sengen. Nu føler jeg at smerterne og spænningene slipper mer, og er meget glad for at jeg fikk den
behandling af Bruno og Vigdis, som er fremragende akupunktører med god indstilling!

 
06/28/2012 Randi Olsen - Migrene, ryg, og armer

I mit arbejde med forskning gjenom mange år har belastningene på armer og rygg blitt betydelige. Med akupunkturbehandling hos Bruno og Vigdis ble jeg raskt bra fra alle smerter, og med bare behov for en til tre behandlinger hvert annet år ca, så holder jeg meg nå meget bra. Min migrene har også blitt mye bedre etter behandling med akupunktur.

 
06/21/2012 Torben Wallner - Hjælp til rygsmerter

Hej Bruno og Vigdis

Har gennem mange år døjet med en meget dårlig ryg. Stærke lændesmerter der til tider strakte sig ned i benene. Min hverdag var præget af at jeg dagligt måtte tage smertestillende medicin. Efter at være startet med triggerpoint akupunktur behandling hos Jer her jeg ikke rørt smertestillende medicin i over en måned.

Jeg er svært tilfreds med behandlingen, tak!

 

 

KLINIKINFO


KONTAKT OS

BOOK TID

Top