HELVEDESILD


Helvedesild er en meget smertefuld sygdom, hvor man ofte ikke får meget hjælp fra almindelige vestlige læger.  Medicin der virker mod virus kan slå anfald tilbage, men så skal man i behandling indenfor 48 timer efter udbrud, og det kommer de færreste patienter, fordi de som oftest slet ikke forstår, at det er helvedesild, de har, før der er gået længere tid.

Medicinen har også svære bivirkninger, specielt for mennesker med hjerteproblemer, og da det er en overvægt af ældre mennesker blandt de der får helvedesild, vil medicinen være farlig for mange af disse.

"Surrounding the Dragon", tynde nåle omkranser såret.

Klassisk, kinesisk akupunktur kan være meget virksomt for behandling af helvedesild. 


Behandlingen: Man behandler hele kroppen med klassisk, kinesisk akupunktur, fordi sygdommen dybest set rammer hele kroppen. Samtidig ”rammer man ind” det smertefulde området med nåle for at dæmpe symptomerne.

Almindelig udvikling er, at man mærker bedring senest efter 3-4 behandlinger (en del mærker mindre smerter, svie og kløe allerede efter første behandling). Behandlingen fortsættes til patienten er smertefri, eller til der ikke opnås yderligere bedring.

Et typisk forløb vil være mellem 6 og 12 behandlinger.

Skanderborg apotek sælger en the der kan hjælpe ved helvedesild. Den vil være et godt supplement til akupunkturbehandlingen.

Her kan du læse en artikel om en af de patienter der har fået hjælp for sin helvedesild hos os.

Du kan læse mere om behandling med klassisk, kinesisk akupunktur her.

Top