OM OS


 Vi er en lille klinik med særlig kompetence til at anvende moderne dry needle smertebehandling. Vi har også uddannelse i klassisk kinesisk akupunktur (blandt andet avanceret kursus fra Beijing), og har derfor også høj kompetence i udøvelse af almindelig kinesisk akupunktur.

Klinikken er lokaliseret i et villakvarter på Højvangen i Skanderborg, hvor vi etablerede os i 2012. Tidligere drev vi klinik i Norge, og havde gennem 15 år 50 000 konsultationer fra hele Nordnorge. De fleste af patienterne kom til os for at få hjælp til at blive af med deres smerter.  

Dry needle smertebehandling er en taknemlig behandlingsform både for behandler og patient: resultaterne kommer hurtig, og patienten oplever straks øget bevægelighed, der så gerne efterfølges af reducerede smerter efter som behandlingen skrider frem. Som professionelle sundhedsarbejdere sætter vi kvaliteten på vores arbejde højt.

I forbindelse med behandlingen, yder vi også rådgivning om motion, træning og forebyggelse af sygdom.  

Vi er to behandlere, og kan derfor holde ventetiden nede.

Links til artikler i aviser, ugeblader, fagblader, og til samarbjedspartnere.

 

 Links til referencer

Vigdis Lysne

Uddannet dry needle terapeut (myofascielle triggerpunkter)

Certificeret akupunktør: 6 måneders fuldtids akupunktør uddannelse (Basic og Advanced Course) samt certificering i klassisk akupunktur (TCM) fra China Beijing International Acupuncture Training Center* (CBIATC). Praksisundervisning på flere hospitaler i Beijing.

3 ½ års deltids uddannelse/efteruddannelse i moderne triggerpunkt dry needle teknik og klassisk kinesisk akupunktur fra Nordisk Akupunkturhøgskole (Oslo)

Under uddannelse i CranioSacralterapi

Medlem Praktiserende Akupunktører
RAB-registreret
Sygeplejerske: Uddannet sygeplejerske med bred erfaring fra offentlig sundhedsvæsen i Norge.
Universitetslektor: cand. philol. i filosofi (Universitetet i Tromsø).
Universitets Pedagogisk Seminar (UPS) (Universitetet i Tromsø). Lang undervisningserfaring på Universitetsnivå.
Daglig leder for Tromsø Akupunkturklinik, Norge, fra 1997 til marts 2012.
Daglig leder for Origo Akupunktur ApS, Skanderborg, fra april 2012.
Blog: VigdisVivenda. Om at leve med kronisk sygdom, skrå blik på aktuelle sager, opvækst

Bruno Aamo

Uddannet dry needle terapeut (myofascielle triggerpunkter)

Certificeret akupunktør: 6 måneders fuldtids akupunktør uddannelse samt certificering i klassisk akupunktur (TCM) fra China Beijing International Acupuncture Training Center* (CBIATC). Praksis fra smerteafdelingen ved Dongzhimen Acupuncture Hospital, Beijing.

5 ½ års deltids uddannelse/efteruddannelse i moderne triggerpunkt dry needle teknik oh klassisk kinesisk akupunktur fra Nordisk Akupunkturhøgskole (Oslo)

Har arbejdet som fuldtids akupunktør siden 1997
.

Medlem Praktiserende Akupunktører
RAB-registreret
Sygeplejer: Uddannet sygeplejerske samt videre uddannelse i psykiatri. Har arbejdet i mange år i offentlig sundhedsvæsen i Norge.
Cand. mag. i filosofi. Undervisningserfaring fra høyskoler og universitet.
Blog: BrunosBouteille. Om ernæring, sundhed, smertebehandling - og filosofi.

*CBIATC blev åbnet i 1975 som Kinas første uddannelsesinstitution for udenlands studenter inden for faget akupunktur. Senere blev tilsvarende læresteder åbnet i Shanghai og Nanjing. Fra disse tre skolerne, spredte akupunkturen sig til resten af verden.

*CBIATC er stadigt en af verdens bedste og mest anerkendte skoler i akupunktur, og er samarbejdspartner med World Health Organisation (WHO).

Bemærk: moderne triggerpunkt behandling er baseret på forskningen til de amerikanske læger Dr. Janet Travell og Dr. David Simons og er ukendt i Kina. 

KLINIKINFO


KONTAKT OS

BOOK TID

VIGDIS LYSNES KRIMI

Smag af egen medicin er en krimi, der plottet vokser ud af at syge mennesker, der ikke får nødvendig hjælp, kan reagere på så mange slags måder …
Læserne siger
Top